Copywriting – zašto o vama treba pisati netko tko zna pisati?

Naravno, nitko ne zna više od Vas o Vašim proizvodima i uslugama, nitko ne zna bolje od Vas koliko su Vaše usluge dobre, nitko ne zna bolje od Vas po čemu su Vaši proizvodi posebni. Zašto biste onda dali nekome drugome da piše o Vašem poslu, kada nitko drugi o Vašem poslu ne zna više od Vas?  Zašto Vam je potreban “kopirajter” ili kako se to već kaže i piše, kada možete pisati i sami?

Mnogi znaju pisati, ali nisu svi pisci. Istina je da nitko ne poznaje Vaše poslovanje bolje od Vas, ali znate li to na pravi način približiti ljudima, mogućim klijentima i kupcima? Znate li kako na pravi način prenijeti poruku koja će ih, u moru drugih sličnih ponuda, zainteresirati upravo za Vaše proizvode i usluge?

Prodaja proizvoda bez copywritera je kao trčanje maratona bez tenisica

Ako ne želite da Vam posao propadne samo zato što na tržištu niste dovoljno dobro predstavili svoje proizvode i usluge, možete potražiti usluge copywritera. Prvi dojam je najvažniji. Kada kupac/klijent u potrazi za proizvodom i uslugom “sleti” na Vašu web stranicu o njezinom sadržaju i izgledu ovisi hoće li se dogoditi “kupovina” na prvi pogled. Trebate biti jasni, izravni i predstaviti svoje proizvode i usluge na jednostavan i jedinstven način. Copywriter Vam pomaže da svoju poslovnu priču ispričate autentično.

Dobri copywriteri ne pišu tek tako, već ulaze u glave čitatelja da bi napisali uvjerljive tekstove čiji je cilj pobuditi interes ljudi koji će zatražiti Vaše usluge ili kupiti Vaše proizvode.

Izrazite se tako da vas drugi primijete

Dok se uspješno i predano bavite svojim poslom, imate li uz to vremena, umijeća i znanja pisati i vrhunske sadržaje za web stranicu, blogove, prodajna pisma, reklame, digitalne ili tradicionalne forme oglasa, govore? Ako kojim slučajem niste obdareni tim super moćima, obratite se copywriteru koji će sve to odraditi umjesto vas.