Digitalna znanja danas su neizbježna

Dok su se mnoge organizacije usredotočile na tehnologije i procese nužne u procesu digitalne transformacije, mnoge zanemaruju ključni čimbenik u postizanju digitalne zrelosti njihove radne snage. Novi konkurenti donose promjene na tržištu i dolaze na njega puni digitalnih znanja, a organizacije koje gube vodeću ulogu shvaćaju važnost ovih vještina i njihov nedostatak unutar sebe samih koji tako očito šteti rastu i onemogućuje borbu s konkurencijom.

Upotreba sadašnjih i budućih zaposlenika u digitalnom svijetu ključ je uspješne transformacije

S digitalnim, neizostavnim dijelom uspješnog poslovanja moraju se upoznati, ne samo marketinški stručnjaci, nego svi timovi unutar kompanije, od korisničke službe do ljudskih resursa. Naime, važno je da svi znaju što je digitalna transformacija i koja je njihova uloga u njoj te koji je njezin utjecaj u cijelom poslovanju. Digitalna znanja danas su neizbježna i neizostavna sastavnica svakog poduzetnika počevši od najmanjeg sa samo jednim zaposlenikom. Ne vjerujete? Pogledajte našu infografiku.

Digitalna znanja

Pročitajte ovdje kako su kompanije, koje su ova znanja odavno usvojile, u 2017. godini napravile najuspješnije kampanje na Facebooku.